Vindecarea trecutului care astazi inca te afecteaza

ingeras(3)

Toti traim intr-o lume in care experimentam dualitatea, traim diferite emotii si situatii de viata in care simtim si partea pozitiva si cea negativa.

Multi dintre noi nu inteleg ca pentru noi ca oameni este foarte important sa le experimentam pe amandoua,dificultatile ca si bucuriile pentru ca astfel cunoastem lumina din noi,ne apropiem de divinitate , crestem spiritual, intelegem ca suntem cu adevarat unici, fiinte divine create dupa chipul si infatisarea Domnului.

Ceea ce ne este greu si nu stim este cum sa depasim de multe ori obstacolele,durerile,suferintele prin care trecem adesea prin viata.De multe ori,cam in 90% din cazuri suntem blocati sau afectati in prezent de emotii nevindecate din trecut.

As vrea sa va impartasesc o cale foarte puternica prin care sa va curatati intreaga fiinta, o cale prin care sa va eliberati de suferinta , manie, o cale prin care sa va eliberati de durerea si resentimentele care au fost cauzate de evenimente neplacute din trecut.

Intai de toate as dori sa luati o decizie: decizia de a nu mai trai in trecut,de a nu va mai rememora evenimente din trecut,traiti aici si acum ,nu lasati trecutul sa va mai bantuie,vindecarea este posibila doar cand ne indepartam de emotiile vechi , negative , stagnate in noi.

Luati o foaie de hartie si scrieti toate emotiile negative care le simtiti,toate sentimentele negative care persista in interiorul fiintei voastre , amintiti-va toate experientele negative care le-ati trait si de care inca nu ati reusit sa treceti ,care va vin in minte constant dar de care ati vrea sa va eliberati. Pot fi doar simple cuvinte sau fraze,lasati pixul sa scrie singur tot ce va vine din suflet.

Rugati-va Ingerii pazitori sa va ajute sa scrieti tot ceea ce este nevoie sa eliberati .

Scrieti toate sentimentele negative care astazi va afecteaza si care au fost generate de evenimente din trecut.

Dupa ce ati scris tot s-ar putea sa aveti o stare mai deosebita,sa va simtiti raniti,afectati,dar credeti-ma ca asta face parte din procesul de vindecare. Inspirati adanc si expirati profund de cateva ori,asta va ajuta sa va centrati in Fiinta voastra care este doar pace.

Acum,in cazul in care puteti face asta afara…ARDETI ACEA HARTIE si afirmati ferm ca va eliberati de toate acele sentimente care au fost generate de trecutul dureros.

Va veti simti ca atunci cand cineva va ia o mare greutate de pe umeri,fiinta voastra se elibereaza si se umple de pozitivitate in timp ce se elibereaza de tot ce a fost negativ.

Acum ca v-ati eliberati umpleti-va inima cu recunostinta ,multumiti pentru vindecarea care a inceput deja.Cereti lui Iisus,Fecioara Maria sau altor divinitati de care va simtiti apropiati si carora va rugati in mod frecvent sa inlocuiasca tot ce ati eliberat cu pace si liniste sufleteasca,cereti optimism si credinta,tarie si putere.

Cautati ca din acest moment sa va focusati pe lucrurile bune care sunt in viata voastra si care va aduc bucurie si luati noile experiente de viata nu ca fiind „rele” ci lectii din care aveti ceva de invatat.

Tineti minte ca toti cei trec prin viata noastra ori ne aduc iubirea lor ori ne aduc o lectie de viata.

Prea mult timp ati fost blocati si prea mult timp ati cheltuit resurse importante de energie si vitalitate dar si timp cu amintiri din trecut ale unor experiente negative care nu va mai serveau cu absolut nimic.

Simtiti eliberarea care s-a produs, simtiti-va liberi sa luati viata de la capat si credeti ca totul se intampla inspre binele vostru caci asa si este!

Doamne ajuta ,sa va fie de folos!

Daca simtiti ca acest material este de folos si altcuiva nu ezitati sa il distribuiti.
De asemenea ,daca simtiti ca aveti nevoie de calauzirea Fiintelor Inalte de Lumina nu ezitati sa ma contactati.Pentru aceasta va rog sa intrati pe acest link:

https://vindecaviata.wordpress.com/servicii-si-programari/

10 comentarii

Lasă un comentariu