Arhanghelul Gabriel

gabriel-5

Numele sau inseamna „Taria Lui Dumnezeu” si mai este cunoscut sub numele de Abruel,Jibril,Jiburili,Serafili.

El este un inger mesager,le-a vestit Elisabetei si Mariei nasterea fiilor lor,Ioan Botezatorul si Iisus.gabriel 4

El i-a dictat lui Mohamed textul spiritual al Islamului,Coranul,in cartea lui Daniel din vechiul Testament se spune ca l-a ajutat pe Daniel sa inteleaga viziunile legate de viitor .

Arhanghelul Gabriel este mentionat si in Cartea lui Enoh unde este numit mesager intre Dumnezeu si umanitate.

Energia lui este mai mult feminina si lucreaza indeaproape cu Arhanghelul Mihail a carui energie este mai mult masculina.

Arhanghelul Gabriel este cel care ii calauzeste pe parinti in conceperea si nasterea unui copilas,de asemenea intervine si in cazul adoptiilor.Nu numai atat,lucreaza indeaproape cu Fecioara Maria pentru a-i linisti pe copii sensibili,intervine si in cresterea copiilor pana in adolescenta(rolul acesta fiind preluat apoi de Arhanghelul Metatron).

gabriel 2Deoarece este profund preocupat de bunastarea copiilor el ii va ajuta si pe adultii care doresc sa lucreze cu cei mici.

Un rol deosebit este legat si de copilul nostru interior,Arh Gabriel ne conecteaza cu el,acest copil interior este partea din noi care nu se va maturiza niciodata,este sediul emotiilor si amintirilor legate de copilarie,multi uitam datorita responsabilitatilor si grijilor zilnice de acest copil interior care are nevoie de atentia si iubirea noastra.

Cand simtiti ca v-ati pierdut copilaria sau va simtiti coplesiti de grijile zilnice,luati o pauza de la tot ce faceti si rugati-l pe Arh Gabriel sa va conecteze cu energiile copilului interior,veti vedea cum dupa o scurta pauza in care v-ati jucat putin sau v-ati dat intr-un leagan va simtiti mult mai increzatori deoarece energiile voastre vor creste.

Arhanghelul Gabriel este purtatorul vestilor bune,de fiecare data cand apare intr-o citire stiu ca se va intampla ceva bun si frumos.

De obicei este reprezentat in iconografie purtand o trompeta ,se spune ca atunci cand suna din ea portile Raiului sau Cerurile se deschid.

Al doilea rol pe care il are acest arhanghel minunat este legat de comunicare ,el ne ajuta sa comunicam clar,ferm dar intr-un mod plin de iubire adevarul fiintei noastre,este patronul scriitorilor,poetilor si a tuturor celor care lucreaza in acest domeniu ,cand aveti de dat examene,interviuri sau sunteti nevoiti sa vorbiti in fata unui numar mai mare de persoane invocati prezenta si ajutorul acestui Arhanghel minunat.

Arghanghelul Gabriel ne ajuta sa cream vesti bune,sa ne deschidem si sa ne spunem adevarul,sa ne vindecam orice problema legata de copilarie,sa concepem si sa aducem copilasi pe lume.

Lucreaza strans cu Arhanghelii Haniel si Ariel si ajuta femeile sa se inteleaga,sa lucreze impreuna in armonie,dar si cu Arhanghelul Mihail astfel incat sa ne simtitm protejati atunci cand spunem adevarul .

Iata o rugaciune foarte frumoasa atunci cand doriti sa va conectati cu Arhnaghelul Gabriel:

„Arhanghel Gabriel,taria lui Dumneeu,iti multumesc ca esti langa mine si ma ajuti sa imi deschid inima si sa spun adevarul,ma simt plin(a) de putere stiind ca esti langa mine,multumesc ca vad lumea prin ochii copilului meu interior si astfel o vad cat este de frumoasa!

Multumesc pentru iubirea si ajutorul tau ,amin!”

Sa fie de folos tuturor,Doamne ajuta!

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s