Vindecarea spirituala a bolilor cardiace

vindecarea spirituala INIMAInima reprezinta iubirea si sangele simbolizeaza bucuria,adica..inima noastra pompeaza bucuria care circula astfel in intregul nostru corp.

Daca negam iubirea si bucuria vietii inimile noastre se inchid,se contracta,”devin reci”. In consecinta sangele se ingroasa,tinde sa genereze cheaguri ce conduc la diferite afectiuni ale inimi: anemie,angina pectorala,atacuri de cord.

 

Inimile noastre niciodata nu ne ataca. Noi ne lasam dusi de drame,ne victimizam si uitam sa ne bucuram de micile placeri ale vietii ,uitam sa vedem frumusetea si bucuria care ne inconjoara de pretutindeni.

Oamenii care sufera de atacuri de cord nu sunt niciodata fericiti.

Cel mai important mesaj al inimii in cazul unei afectiuni este :” IUBESTE-TE !”

Persoana care sufera de afectiuni ale inimii se lasa pe ultimul loc,isi uita propriile nevoi si vrea sa faca prea multe pentru a fi iubita de ceilalti.

 

VINDECAREA

Apare atunci cand persoana respectiva isi schimba perceptia despre ea si nu mai crede ca iubirea nu poate veni decat de la ceilalti.O inima sanatoasa poate sa suporte deceptiile afective,nu ii este teama ca nu va mai fi iubita.

Vindecarea este posibila atunci cand persoana isi va respecta nevoile afective,isi va crea timp si pentru sine nu doar pentru munca,nu isi va mai reprima suferinta ci dimpotriva ,isi va exprima nevoile fara sa se teama ca supara sau jigneste pe cineva.

 

AFIRMATII VINDECATOARE

 

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

Ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt.

Ma deschid in fata iubirii.

Inima mea bate in ritmul iubirii.

Totul este perfect,integral si desavarsit in viata si in inima mea.

Totul este bine.

 

APELARI ANGELICE

 

Iisus,Fecioara Maria,Arhanghelii Mihail,Rafael,ingerii increderii,ai linistii,ai pacii,ai armoniei,ingerii intelepciunii,ai iubirii neconditionate,ingerii pazitori .

 

RUGACIUNE VINDECATOARE

 

Arhanghel Mihail,ajuta-ma sa ma eliberez de credintele vechi si de sentimentele de frustrare care stagneaza la nivelul inimii mele.

Arhanghel Rafael,ajuta-ma sa traiesc dragostea si fericirea,sa ma bucur de viata,sa stiu ca sunt iubit(a) si protejat(a).Invaluie-mi inima cu lumina ta vindecatoare si ajuta-ma sa ma deschid in fata iubirii,sa primesc si sa daruiesc cu egala masura.

Asa sa-mi ajute Dumnezeu! AMIN

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s