Vindecarea spirituala a durerilor de picioare

   O problema a picioarelor indica faptul ca persoana afectata nu gaseste calea de a inainta in viata.Fie traieste o frica prea mare,fie se simte oprita de ceilalti. Este nesigura in ce directie sa mearga.
   O durere in zona inferioara a piciorului poate aparea la o persoana care accepta greu sau careia ii este teama sa nu fie suspendata din functiile pe care le are.
   O durere situata intre coapsa si genunchi indica temeri legate de viitor,de capacitatea noastra de propulsare,poate fi teama de a risca ceva nou sau de a actiona intr-un scop actual.Daca durerea apare doar in stare de repaos,persoana respectiva vrea sa se miste prea repede,prea mult,corpul ii transmite sa renunte la convingerea ca daca se opreste sau se odihneste va fi considerat lenes sau ingrat.
   Venele varicoase simbolizeaza frecvent cramponarea de o slujba sau de un loc pe care il detestam.
   Genunchii sunt asociati cu flexibilitatea dar exprima mai degraba umilinta si orgoliul,egoul,incapatanarea.Cand suntem inflexibili in comportament incheieturile noastre se vor rigidiza.
   Talpile picioarelor sunt asociate cu intelegerea legata de sine ,cu intelegerea vietii.

vindecarea spirituala dureri picioare
AFIRMATII VINDECATOARE
Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.
Doresc sa ma schimb odata cu vremurile.
Viata ma sustine,sunt in siguranta.
Merg mai departe cu incredere si cu bucurie,stiind ca totul este si va fi bine.
Iertare,intelegere,compasiune..ma las in voia curentului.
Dumnezeu ma sustine in tot ceea ce fac.

PLANTE VINDECATOARE
Lemnul domnului,urzica alba,marul lupului.

APELARI ANGELICE
Iisus,Arhanghelii Rafael,Mihail,Zadkiel,Ingerii credintei,ai cunoasterii,ai increderii,ai intelepciunii,ai iubirii , pazitori.

RUGACIUNE VINDECATOARE
Multumesc Fiinte Inalte de Lumina ca imi ajutati sa pasesc cu incredere si bucurie in viata,stiind ca sunt iubit si ocrotit si ca totul este bine.
Multumesc Arhanghel Rafael ca imi invalui picioarele cu energia ta vindecatoare verde smarald,vindecarea mea deja a inceput,eu sunt bine!
Amin.

10 comentarii

  1. eu durerile pe care le am pe picioare le am datorita coloanei vertebrale unde nervii imi dau dureri false, ca toate discurile le am sparte de sus pina jos si nervii sint incalecati invers decit ar trebui. acest asa zis remediu nu cred ca va actiona la mine. astept un raspuns de la cel cu articolul

    Apreciază

    1. Si ptr coloana vertebrala sunt cauze spirituale.Cand avem probleme cu coloana luam decizi gresite si sustinem cu incapatanare ca sunt bune etc…

      Apreciază

Lasă un comentariu