About

Aici este ceea ce sunt,ce stiu,ce fac.

Sunt ca fiecare dintre voi,samanta divina,fiica a Mamei Pamant si a Tatalui Ceresc.

Sunt binecuvantata de Dumnezeu sa fiu un canal pur si curat pentru ghidarea divina,sunt binecuvantata cu multa iubire si cu marea dorinta de a fi de folos celor din jurul meuCu Dumnezeu totul este posibil.

Imi doresc ca fiecare postare sa va reaminteasca ceea ce sunteti,sa va ajute sa va redescoperiti ,sa va reapropie de ingeri .

Noi nu suntem niciodata singuri,fiecare rugaciune este auzita si primeste raspuns,sa ne deschidem inimile cu incredere si sa credem cu adevarat ca atunci cand ne dorim ceva tot Universul lucreaza pentru ca dorinta noastra sa fie indeplinita!

Multumesc Lui Dumnezeu pentru ceea ce eu sunt,pentru ceea ce stiu,ceea ce fac !

Imi doresc sa va fie de folos tot ce scriu,Doamne ajuta !

13 comentarii

  1. Buna . Ma bucur ca v am descoperit. Despre durerile de spate si despre psoriazis ce puteti sa mi spuneti? Imi puteti recomanda vreo carte in acest domeniu? Dar despre gasirea iubirii care sa ne implineasca-ce puteti sa mi spuneti? Multumesc anticipat. Numai bine.

    Apreciază

    1. Despre durerile de spate tocmai am postat un articol,acolo veti gasi ceea ce va intereseaza,despre psoriazis va urma,,,imi scrieti despre gasirea iubirii care sa ne implineasca..aici avem de discutat! Scrieti-mi pe adresa de mail vindecaviata@gmailcom si stabilim o intrevedere virtuala sau vedem ce au Ingerii sa va zica…

      Apreciat de 1 persoană

      1. …si eu as vrea sa aflu ce au ingerii sa imi spuna 🙂 cum sa fac ? simt de ceva vreme ca nu sunt si nu am fost niciodata „singur” si as vrea, daca cineva poate, si inteleg din comentariul dumneavoastra ca sunteti o persoana cu asemenea capacitati, as vrea sa iau si eu legatura cu ingerii, am cate ceva sa le spun si as fi foarte curios sa aflu daca si ei au ceva sa imi spuna. Multumesc anticipat

        Apreciază

    1. Imi pare rau dar nu am copiat deloc ce a spus dna Niculina,faptul ca lucrez cu Fiintele Inalte de Lumina si sunt si radiestezist imi aduce siguranta ca sunt ceea ce sunt,adica un canal pur s curat pt lumina,iubirea si energia vindecatoare a Lui Dumnezeu,eu sunt releul care transmite . Daca ne simtitm mai multi puri,frumosi,luminosi si capabili sa emitem adevaruri si bine nu inseamna ca ne copiem. Plus de asta pe pag de facebook Vindeca-ti viata impart de fiecare data fiecare clip unde apare Niculna Gheorghita,tocami pt ca tot ce spune sa ajunga la cat mai multi oameni. Multumesc pt comentariu ,mi se pare neavenit,dar multumesc.

      Apreciat de 1 persoană

      1. Buna dimineata!As dori sa va cunosc ca si munca d-voastra,pentru ca am foarte multe intrebari despre mine si am nevoie de sfaturile unei persoane ca d-voastra.As dori sa stiu cum va numiti,unde v-as putea gasi,cum v-as putea contacta.Multumesc anticipat!Doamne ajuta!

        Apreciază

  2. Imi pare rau ca v-am suparat…dar niciun canal, fie el de lumina, nu e identitc cu celalalt, ex cei 4 evanghelisti, sfintii etc.
    Dar ce ati zice daca eu va copiez articolele si nu precizez sursa ?!

    Apreciază

  3. Draga Amalia,vad ca te canalizezi pe a arata cu degetul si sa aduci acuzatii care nu sunt fondate. Nu am copiat pe nimeni,toti cei care suntem calatori pe aceasta cale a trezirii si a ajutorarii celorlalti poate incercam sa ii copiem pe Marii Maestrii,atat. In loc sa iti canalizezi energiile in a ma arata cu degetul mai bine fa ceva cu adevarat constructiv si copiaza-mi postarile fara sa dai si sursa caci nu imi pasa. Faci un lucru bun cu adevarat:devii tu un lucrator cu lumina,un lucrator al Lui Dumnezeu. Adu si tu informatia lumii. Deci fara problema. Copiaza-ma. Doamne ajuta .

    Apreciază

  4. Buna,
    Fiind cu totii copii ai Tatalui Ceresc este firesc sa avem cu totii acces la informatii. Unii reusesc sa le acceada mai repede, la altii accesul este mai lent, fiecare dupa nivelul sau de evolutie si de cunoastere. Asadar oricand pot sa ne apara informatii si afirmatii la care au acces si altii. cata vreme persoanele respective nu emit pretentii referitor la dreptul de autor nu se poate vorbi de ”copiat”. Ba mai mult ( si asta sigur va fi confirmata de Niculina Gheorghita) ea insasi a primit aceste informatii/ afirmatii din astral, deci nu ii apartin. Scopul siteurilor spirituale este de a ne ajuta sa evoluam nu de a starni in noi sentimente incompatibile cu Sinele Divin din Noi. Asa ca Doamne ajuta la cat mai multe informatii/ afirmatii primite/ copiate din astral

    Apreciază

  5. Buna ziua! Multumesc!
    De cate ori este necesar sa facem meditatia de vindecare celulare si impartasirea luminii?
    Daca se face in fiecare zi/seara, ma gandesc ca este in regula, nu?
    Multumesc din inima!

    Apreciază

  6. „”””Sunt binecuvantata de Dumnezeu sa fiu un canal pur si curat pentru ghidarea divina,sunt binecuvantata cu multa iubire si cu marea dorinta de a fi de folos celor din jurul meu””””

    Cum de ati ajuns la asemenea concluzie uimitoare? cine va dat aceasta certificare? Bagati timpenii in cap la oameni si profitati de suferinta lor sa va umflati conturile bancare. Orice fiinta/vietate de pe planeta are binecuvantare de la Dumnezeu, alfel nu ar exista.

    Singura cale si lumina si vindecare este prin Iisus Hristos! Maica Domnului si Sfintii Parinti, Sf Impartasanie, rugaciuna , mersul la biserica.

    Iar cea mai „practica solutie” este postul de mancare, de aici se trag toate boliile trupesti , de la imbuibare fara limita.

    Doamne Ajuta !

    Apreciază

    1. Singurul „canal pur ” cum va place sa ridicati in slavi , a fost unicul Iisus Hristos. Restul care au curaj sa spuna asa ceva se egaleaza cu Hristos, ceea ce a incercat sa faca si D-nul Sarsaila ( Lucifer) dar nu prea a mers treaba.

      Apreciază

Lasă un comentariu