Mesaj de la Arhanghelul Metatron

metatron

Te binecuvantez Fiinta minunata de Lumina, sunt aici.
Sunt Arhanghelul Metatron si sunt onorat sa ma conectez cu tine chiar acum.

Te invit sa traiesti acest moment cu toata fiinta ta, sa te eliberezi de toate gandurile, sa iti deschizi inima, sa iti deschizi centrul de primire al mesajelor prin care te poti conecta cu si experimenta Divinitatea.
Deschide-ti sufletul si conecteaza-te cu sentimentele tale, cu imaginatia ta si cu inima ta. Fii constient ca esti inconjurat de Lumina si iubire neconditionata, care te vor asista pentru ca tu sa iti ridici vibratia.
Permite acestei Lumini sa patrunda in fiinta ta prin chakra coroanei situata in varful capului. Pe masura ce aceasta Lumina iti infuzeaza corpul fizic si emotional esti curatat de tot ceea ce nu face parte din Lumina si Iubirea lui Dumnezeu, esti curatat de energiile negative, de indoieli, de disperare, de ego, toate acestea fiind dizolvate in Lumina.
Aceasta energie este iubire pura, este compasiune.

Simte acum Lumina cum curge prin venele tale, de la degetele de la maini pana la degetele de la picioare, trecand prin coloana vertebrala. Esti cu adevarat plin de energia taramurilor superioare, energia Iubirii curge prin tine prin chakra coroanei, curatandu-ti intreaga fiinta.
Vibratia ta este din ce in ce mai inalta. Relaxeaza-te, mergi in adancul fiintei tale, in inima ta, pierde contactul cu realitatea, cu cine esti, cu ceea ce intentionezi sa realizezi.
Acum elibereaza-te de toate gandurile, de identitatea ta si de ceea ce crezi ca poti fi. Sistemul tau de credinte iti creeaza realitatea, de aceea, atunci cand iti permiti sa fii deschis, esti capabil sa accesezi posibilitatile nelimitate ale vietii ridicandu-ti vibratia, permitand Luminii sa patrunda si sa curga in fiinta ta, ceea ce te va ajuta sa cresti din punct de vedere spiritual si personal.
Cu cat esti capabil sa pastrezi mai multa Lumina cu atat esti mai conectat cu Divinitatea. Fiinta iubita, in timpul acestei perioade de tranzitie, inainte ca intreaga umanitate sa faca un mare salt spiritual, ai o mare oportunitate sa comunici si sa te conectezi cu Divinitatea intotdeauna.
Aceasta conexiune este posibila prin recunostinta ta pentru tot ceea ce ai, pentru toate binecuvantarile pe care le-ai primit si prin supunerea ta in urmarea unei cai spirituale. Supunerea nu trebuie privita ca un termen negativ, ci trebuie asociata cu urmarea celei mai inalte cai pentru tine, cu conectarea permenenta cu inima ta si cu Divinitatea, astfel incat sa stii care este cea mai bune decizie in orice moment.
Cu cat vibratia ta este mai inalta, vei primi posibilitati nelimitate. Sunt langa tine si te ajut sa iti inalti vibratia chiar acum, insa fii constient ca esti capabil sa faci asta si fara asistenta mea. Un mare ajutor in acest process o au influentele astrologice ale prezentului, ale lunii urmatoare, care te vor ajuta sa fii atent la nevoile tale interioare si sa te conectezi cu sinele tau superior.
Bineinteles, cu totii aveti liberul arbitru. Poti alege sa iti ignori sinele interior si sa te concentrezi mai degraba pe ceea ce este in exteriorul tau, insa nu vei avea decat de pierdut.

Odata cu evolutia, au aparut numeroase instrumente care te pot ajuta pe plan interior, care iti pot arata chiar cum sa iti activezi AND-ul la cel mai inalt nivel, pentru a-ti deschide canalele de comunicare cu Divinitatea.
Esti capabil sa te conectezi cu ingerii, cu Maestrii Inaltati, cu Fiinte de Lumina si chiar cu stramosii tai. Poti face asta deschizandu-ti inima, deschizand centrul de comunicare cu Divinitatea si apoi setandu-ti cu grija gandurile si intentiile.
Deschide-ti inima si spune :

“Dragi Ingeri, va multumesc pentru prezenta voastra. Spuneti-mi va rog cum pot accesa cea mai inalta cale posibila pentru mine?”.

Odata ce ai pus intrebarea, stai concentrat pe inima ta, deschide-o si mai mult si in urmatoarele minute fii atent la gandurile pe care le ai, la imaginile pe care le vezi cu ochii mintii, la cum te simti. Seteaza-ti o intentie si apoi fii deschis posibilitatilor nelimitate.
Pe masura ce iti ridici vibratia, acuratetea acestor mesaje va fi din ce in ce mai mare, iti vei cunoaste din ce in ce mai bine calea si vei stii sa asculti ghidarea sufletului tau, a ingerilor, iar sinele tau inalt va creste.
Conecteaza-te, deschide-ti inima, deschide chakra coroanei, inconjoara-te cu lumina si bucura-te din plin de energiile prezente acum. Aminteste-ti ca provocarile iti ofera posibilitatea de a creste spiritual, de aceea, in loc sa te auto-compatimesti, alege sa inveti lectia pe care fiecare situatie ti-o ofera, alege sa vezi orice obstacol ca pe o binecuvantare, sa fii recunoscator pentru incercarile pe care le primesti.
Atunci cand vei fi capabil sa faci asta, vei vedea ca intradevar toate provocarile se vor transforma in binecuvantari.

Aminteste-ti deci ca de fiecare data cand primesti o provocare sa multumesti si sa intrebi ce lectia iti poate aceasta oferi. Primesti provocari pentru a putea evolua si a renunta la credintele care te limiteaza.
Acum esti complet pregatit sa te deschizi in fata Luminii si sa iti accesezi adevarata putere.

Esti intotdeauna sprijinit sa faci asta, insa este necesar ca tu sa fii constient de asta, sa incerci in fiecare zi sa iti faci mintea sa taca, sa iti deschizi inima si sa te conectezi cu samanta de Divinitate din tine, cu iubirea neconditionata, cu compasiunea, Lumina si pacea.
Permitand Divinului sa fie prezent in viata ta vei primi numeroase binecuvantari sub diferite forme.

Ridicarea vibratiei prin intermediul acestei conexiuni este cea mai rapida cale pentru transformarea ta. Conecteaza-te in fiecare zi cu Divinitatea, ridica-ti vibratia si bineinteles alege sa imparti iubirea pe care o primesti cu toti semenii tai, in orice moment.
Esti cu adevarat iubit si sprijinit. Aminteste-ti sa ceri mereu ajutorul ingerilor, sa ceri asistenta si sa iti deschizi inima.
Sunt Arhanghelul Metatron. Esti cu adevarat iubit.
Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

Mesaj preluat de Melanie Beckler
http://www.ask-angels.com

Anunțuri

4 comentarii

 1. Coloseni, 2:2 – pentru ca să li se îmbărbăteze inimile, să fie uniţi în dragoste şi să capete toate bogăţiile plinătăţii de pricepere, ca să cunoască taina lui Dumnezeu Tatăl, adică pe Hristos,
  Coloseni, 2:3 – în care sunt ascunse toate comorile înţelepciunii şi ale ştiinţei.
  Coloseni, 2:4 – Spun lucrul acesta pentru ca nimeni să nu vă înşele prin vorbiri amăgitoare.
  Coloseni, 2:6 – Astfel, dar, după cum aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El,
  Coloseni, 2:7 – fiind înrădăcinaţi şi zidiţi în El, întăriţi prin credinţă, după învăţăturile care v-au fost date, şi sporind în ea cu mulţumiri către Dumnezeu.
  Coloseni, 2:8 – Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos.
  Coloseni, 2:9 – Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii.
  Coloseni, 2:18 – Nimeni să nu vă răpească premiul alergării, făcându-şi voia lui însuşi, printr-o smerenie şi închinare la îngeri, amestecându-se în lucruri pe care nu le-a văzut, umflat de o mândrie deşartă, prin gândurile firii lui pământeşti.

  Cititi in intregime Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu, in care il veti gasi pe Domnul Isus Hristos, mantuitorul, numai El poate vindeca viata. Amin!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s