Arhanghelul Mihail

mihail 1

Numele sau inseamna „cel care este asemenea Lui Dumnezeu” si mai este cunoscut sub denumirea de Sfantul Mighail,Mikael,Miguel,Mika’il,Mikha’el Beshter sau Sabbathiel.

Este probabil cel mai cunoscut dintre arhangheli ,este un conducator printre acestia ,conduce cetele Ingerilor cunoscute sub numele de Virtuti si vegheaza asupra misiunii purtatorilor de lumina.

Rolul sau este sa elibereze Pamantul si pe locuitorii sai de energiile toxice, teama ,frica sau orice energie care nu provine din Lumina si Iubirea divina.

Oamenii cu care lucreaza sunt numiti „Lucratori cu lumina” sau „Purtatori de lumina” si pe ei   Arhanghelul Mihail ii calauzeste sa desfasoare munca de invatare sau vindecare spirituala,ori la nivel profesional ori in timpul liber.

Este unul dintre cei mai inalti arhangheli,are o aura de culoare albastru violet ,poarta o sabie de lumina sau de foc si este un mare razboinic.

mihail 2   Mihail este unul din cei doi arhangheli la care face referire Biblia (alaturi de Gabriel). In cartea lui Daniel,Mihail se identifica cu profetul Daniel,numindu-se protector al Israelului.

Evanghelia lui Iuda descrie protejarea corpului lui Moise de catre Mihail,iar Apocalipsa vorbeste de lupta arhanghelului cu dragonii(simbolul raului si al egoului).

In cartea Lui Enoh,Mihail este numit „printul Israelului” care il invata si il protejeaza pe profetul Enoh.

Mihail i-a aparut lui Avraam,l-a ajutat pe Moise sa primeasca placutele cu cele 10 porunci.

Catolicismul sustine ca Arh Mihail este cel care il va invinge pe Antichrist in timpurile cele din urma.

Arhanghelul Mihail este sfantul patron al politistilor si al altor salvatori.El este si un mare vindecator,lucrand indeaproape cu Iisus,Arhanghelul Rafael si alti sfinti asociati cu vindecarea fizica.

Sabia sa de lumina este cunoscuta sub numele de „sabia adevarului”, este un simbol foarte puternic,inlatura barierele legate de teama,taie corzile trecutului si lanturile care ne leaga de manie.

Taierea corzilor energetice cu ajutorul Arhanghelului Mihail o puteti face dupa tehnica descrisa aici:

https://vindecaviata.wordpress.com/2014/11/06/tehnica-angelica-pentru-taierea-corzilor-energetice/

El inlatura energia negativa din Fiinta noastra dar si din casa,locul unde muncim ,bunurile noastre si ne protejeaza impotriva a tot ce este malefic,rau,daunator ,distrugator de oriunde ar veni,sub orice forma ar veni si de la oricine ar veni. Ii putem invoca ajutorul si pentru cei dragi noua.

Curatarea si protectia energetica cu ajutorul Arhanghelului Mihal o puteti face dua ehnica descrisa aici:

https://vindecaviata.wordpress.com/2014/09/03/curatare-si-protectie-cu-ajutorul-arhanghelului-mihail/

De multe ori se ataseaza de noi fara sa stim spirite legate de pamant care ne pot influenta comportamentele(atunci cand suneti „ Nu stiu ce m-a apucat,parca nu am fost eu…”).

Mihail3Cereti ca arhanghelul Mihail sa indeparteze de voi, de cei dragi, de clienti si de casa orice entitate si spirit legat de Pamant. Apoi rugati-l pe arhanghelul Mihail sa stea permanent alaturi de voi, sa actioneze ca o bariera si sa se asigure ca nimeni nu va ajunge langa voi decat daca trebuie, iar daca `sunt` langa voi, sa vina dintr-un loc plin de iubire. Tineti minte ca Mihail, asemenea tuturor arhanghelilor, nu are restrictii legate de timp sau de spatiu, incat el poate sa fie simultan si individual cu oricine il cheama.

Mihail are si capacitatea de a repara aparatura elecrica si mecanica,inclusiv computerele,nu ezitati sa ii cereti ajutorul.

El ii ajuta si ii calauzeste pe cei care se simt blocati in implinirea misiunii personale sau in cariera, ii poate stimula pe cei nemotivati sa actioneze,ne ofera tarie,incredere si putere atunci cand avem nevoie.

Iata o rugaciune care o puteti folosi de fiecare data cand aveti nevoie de Arhanghelul Mihail dar nu ezitati sa-i vorbiti prin cuvintele voastre,cele care vin firesc din inima ,caci intotdeauna Fiintele de Lumina raspund intentiilor noastre indiferent de cuvinte.

„Arhanghel Mihail iti invoc prezenta ,multumesc pentru lumina si energia ta care patrund acum in fiinta si in viata mea.

Las in grija ta toate temerile mele,las orice rezistenta si grija in seama Lui Dumnezeu si Ingerilor,stiind ca sunt pe deplin sustinut(a).

Multumesc pentru taierea corzilor care ma legau de oameni,locuri si situatii ,multumesc ca sunt liber(a) sa inaintez si pentru toate rezolvarile si bucuriile care vin acum la mine cu atata usurinta.

Ma simt in siguranta si asa este!

Multumesc,amin! „

Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s