Dezlegarea juramintelor

dezlegare juraminte(1)

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj.
Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat.
lata cum se poate face acest lucru:

Aprindeti o candela si invocati ajutorul si prezenta Arh Raziel , el va interveni si va dizolva toate juramintele facute in trecutul vostru dupa ce veti formula clar si ferm acest lucru:
Spuneti in gandul vostru sau cu voce :

„Dezleg acum orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.
Dezleg acum orice legamant de celibat care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.
Dezleg acum orice legamant de sacrificiu de sine pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului..
Cer ca toate efectele acestor juraminte sa fie vindecate si anihilate pentru toata lumea implicata,in toate timpurile si in toate directiile!Amin”

Multumiti Arh Raziel pentru interventia sa divina si priviti cu incredere tot ce va urma caci veti observa sigur imbunatatiri in toate aspectele vietii voastre.
Sa va fie de folos! Doamne ajuta!

Mai multe informatii puteti gasi in cartile lui Doreen Virtue.

Sa fie tuturor de folos,Doamne ajuta!

30 de comentarii

  1. Este extraordinar de bun si folositor blog-ul d-voastra !!Am mare nevoie de ajutor, dar nu stiu cu ce sa incep si sper ca in curand sa imi pot limpezi gandurile si prioritatile ca sa va pot contacta !!
    Multumesc pentru toate informatiile mult folositoare !!!
    O imbratisare,Elena

    Apreciază

      1. Dezlegarea de aici este pt juramintele pe care le-am facut noi in alte vieti sau in aceasta viata. Pt orice facut de bunic,strabunic sau altcineva se face protectie cu ajutorul Arh Mihail si taierea corzilor energetice de orice om sau situatie care nu ne mai este de folos,tehnica este tot aici.Sa va fie de folos!

        Apreciază

    1. Nu pune botu la toate tampeniile astea? Nu sunt decat niste secte care cauta sa fure oamenii. Ajutor doar tu poti sa ti-l dai singur. Nu iti expune problemele tale personale pe net ca altii sa profite de suferinta ta. Daca tot vrei sa te plangi cuiva, mai bine dute la psiholog.

      Apreciază

    1. Problema nu e ca ei pacalesc oamenii, ci ca oamenii se lasa pacaliti de orice prostie la suferinta.. Rusine oricum ca profitati de greutatile oamenilor.

      Apreciază

      1. Daca ati putea sa imi spuneti cum profit m-as bucura. Unii doar comenteaza,altii cauta sa schimbe ceva in bine. Din ce categorie considerati ca faceti parte? Multumesc, nu ma simt jignita, eu inteleg ca suntem diferiti din punct de vedere evolutiv si accept comentariul. Cu drag.

        Apreciat de 1 persoană

    2. In conditiile in care nu postati doar asa ca sa vada prietenii ca aveti ceva de zis, ca aveti un punct forte de vedere, poate ne dati cateva exemple de oameni pacaliti si vieti distruse in urma celor citite pe blogul asta?
      Multumesc.

      Apreciază

  2. Buna ziua vreau sa va intreb pe cine sa cred ?….Pe dv care spuneti din alte vieti ?sau pe alti spirituali (cum vreti sa-i numim)adica :trecutul nu se poate intoarce deci sa-l lasam viitorul nu stim daca ajungem deci SA TRAIM IN PREZENT !!!!! VA MULTUMESC

    Apreciat de 1 persoană

    1. Buna ziua! Daca nu va deranjez prea mult, stiti cumva cum se face o protectie pentru deochi. Nu am crezut in asa ceva pana in momentul in care era sa mor si chiar intentionau sa cheme preotul , pana intrun final cand cineva a realizat ca tot raul vine de la un deochi. Ma multumesc! DOAMNE AJUTA!

      Apreciază

      1. Protectia facuta dimineatza si seara cu ajutorul Arh Mihail este suficienta pentru orice deochi (care este tot o forma de atac energetic).
        Dimineata dupa trezire si seara inainte de culcare :Arh Mihail multumesc ca imi cureti si protejezi intreaga Fiinta de orice energie care nu-mi apartine. Orice energie care nu este din Lumina si Iubire Divina sa se intoarca de unde a venit ,multumesc pentru protectia ta ,amin!”
        (vizualizeaza cu ochii mintii cum esti inconjurata de un glob de energie de culoarea plumbului care te invaluie in intregime,este consfiderata cea mai puternica protectie)
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  3. Mi se pare minunat sa crezi in ceva care te ridica din „colb”. Mi se pare minunat sa nu cresc si sa traiesc cu frica aceea ca, indiferent ce as face nu ma ridic din „pacat”. Nu este nimic aberant sa simti ca esti iubit si protejat, este un sentiment minunat pe care il ai in copilarie si care este murdarit de contiinta imbolnavita deja a adultilor care traiesc in frica (pacate, murdarie, deziluzie, fanatism – credinta ca raul este ceva ce nu poate fi eradicat). Cred ca daca toti am onora pe Dumnezeu (Iehova, Allah, Creator etc), atunci am putea sti cu adevarat de ce suntem aici si ne-am bucura. Critica, ridiculizarea, nevoia de a te agata de dogme pornite din constiinta comuna, partea manipulata, porneste tot din frica omului ca s-ar putea sa-i placa daca s-ar asculta pe sine – Frica de a nu fi cumva ridiculizat ca isi permite sa creada despre sine ca este creat de un Dumnezeu iubitor, nu de un Dumnezeu care stie totul – dar nu stie cat il iubeste creatia Sa si il trimite pe om pe pamant doar pentru a-i pune piedici din ce in ce mai mari pentru a vedea daca se va ridica vreodata la valoarea Sa … Este minunat sa CREZI – sa crezi in tot ceea ce innobileaza sufletul tau, caci din Bucurie se naste viata, compasiune si frumos, iar din tristete si obedienta se nasc frustrari dureroase, angoase care ucid viata oriunde este ea. Multumesc oricui are puterea sa caute bucuria si credinta in frumos, indiferent daca forma acestora este manifestata prin ingeri, lumina, cristale minunate sau flori. Multumesc celor care ma ajuta sa „imi aduc aminte” de iubirea si perfectiunea Celui caruia ii spun Dumnezeu! Fi Binecuvantata Dana!

    Apreciază

    1. Nu ai cum sa stii daca ai facut un juramant sau nu, insa avand in vedere ca toti am avut mai multe vieti, probabilitatea e foarte mare, deci e bine sa actionezi in consecinta pentru dezlegarea de juraminte si sa te astepti sa ti se schimbe viata in bine!
      Si treaba cu abilitatile se leaga, intrucat poate tocmai datorita unui asemenea juramant azi se intampla sa actionezi intr-un domeniu pentru care nu ai abilitatile necesare! Curatindu-te de asemenea juraminte probabil ca in curand va aparea o oferta de nerefuzat si care ti se potriveste manusa!

      Apreciază

Lasă un comentariu