Cum sa anulezi si sa stergi un gand negativ

delete

Tot ce este pozitiv este puternic.
Gandurile noastre sunt foarte importante caci ele reprezinta punctul de plecare catre ceea ce vom experimenta.
Retineti aceasta regula:’’ Acel lucru asupra caruia va indreptati atentia sau gandul pe care il mentineti cel mai mult va cauta sa se materializeze in timpul cel mai scurt”
Ceea ce gandim atragem deci este esential sa pastram doar gandurile pozitive care ne sustin.
Fiecare gand pe care noi il avem inseamna energie emisa in Univers ,daca in spatele acelui gand este o emotie pozitiva ,energia acelui gand va fi pozitiva si ceea ce va atrage conform Legii Atractiei Universale este tot ceva pozitiv pentru ca in Univers ceea ce se aseamana se aduna.
A-ti obisnui mintea sa emita numai ganduri pozitive este o munca personala imensa ,cere sa fii un observator permanent al mintii tale .
Ce facem cu acele ganduri care mai vin si nu dorim sa se fructifice in experiente pe care sa le traim?
Odata ce avem un gand negativ el este deja energie negativa transmisa …dar noi stiind asta il putem inlocui imediat cu un gand pozitiv .Energia pozitiva emisa de acel gand nou se va suprapune peste cea negativa emisa anterior si pur si simplu o va anula.
Pentru a ne vindeca vietile,pe noi , sa incepem sa ne monitorizam gandurile.

Cum ne putem antrena gandirea sa fie pozitiva:
• Atunci cand apare un gand negativ ,o amintire negativa din trecut sau o emotie negativa fiind deja observatori atenti ai mintii noastre vom spune:
“ ANULEZ SI STERG ACEST GAND!”.
Intentiile noastre sunt foarte puternice si tot ce spunem devine adevar. Deci anulati si stergeti acel gand.
• Inlocuiti acel gand constient cu ceva pozitiv, cu o imagine sau o amintire frumoasa din memoria voastra.De ex va puteti imagina cum faceti ceva ce va aduce foarte multa bucurie.

Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

2 comentarii

Lasă un comentariu