Ce este…..este. Asa cum este….este.

BeautifulFishingLake(1)Atunci cand totul este acceptat gandurile emise sunt de frecventa ridicata,au la baza credinta si sunt aducatoare de pace.
Noi avem puterea de a ne pastra frecventa ridicata a intregii fiinte doar fiind mai atenti cum reactionam fata de lucrurile marunte din viata noastra,mai ales ca sunt unele care nu le putem schimba,singura schimbare pe care o putem aduce este atitudinea noastra.
Un om care nu emite nici o judecata despre nimic din viata sa are credinta ca totul este asa cum trebuie sa fie. Din aceasta credinta el datorita energiilor frumoase emise in Univers si datorita linistii vibrationale din campurile sale va atrage conform Legii Atractiei lucruri care sunt la fel de frumoase ca ceea ce a emis.
Cand esti in pace..mai multa pace atragi.
„Retineti aceasta instructiune:nu bombaniti,nu va plangeti de nimic.
Timp de trei zile incetati sa va mai plangeti,nu bombaniti daca nu este buna mancarea. Nu va bosumflati daca va musca tantarii noaptea.Timp de trei zile aveti o atitudine de acceptare asupra a tot ce se intampla.Daca mancarea nu e buna corpul vostru va avea putin de suferit, dar daca bodoganiti din cauza ei veti avea de suferit si mai mult. Si exista motive pentru care se intampla asa.
O minte care se plange nu isi gaseste niciodata pacea.Lucrurile de care ne plangem noi sunt maruntisuri,insa din cauza ca ne plangem avem multe de pierdut.Asadar nu va plangeti; timp de trei zile stabiliti clar ca nu va veti plange de nimic.
Ce e,e.
Asa cum e,e.
Acceptati cu desavarsire.Atunci aceste trei zile vor fi minunate. Daca in aceste trei zile veti ramane mai presus de lucrurile marunte, daca veti accepta totul asa cum e si veti trai cu bucurie,atunci veti inceta pentru tot restul vietii sa va mai plangeti de ceva,pentru ca atunci veti stii cata pace si cata bucurie aduce o viata fara ranchiuna”

Osho din cartea” In cautarea miraculosului”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s