Vindecarea spirituala a epilepsiei

Epilepsia este o tulburare neurologica cronica ,caracterizata prin repetarea crizelor convulsive.Aparitia crizei este imprevizibila si de scurta durata de obicei.

Daca a aparut din timpul copilariei ,primind atentia parintilor,copilul a deturnat atentia celorlalti de la greselile sale.Este posibil si ca afectiunea copilului sa ascunda o greseala a parintilor deoarece timpul acordat ingrijirii copilului le permitea sa se apropie.
In cazul adultilor,persoana afectata nu isi iarta greselile sau lapsusurile.Incearca prin toate mijloacele sa isi ascunda greselile,se acuza mult,ii lipseste iubirea de sine.
Persoana afectata are deseori accese de violenta care se intorc impotriva ei,printr-o criza de epilepsie isi provoaca ea insasi o violenta.

vindecarea spirituala EPILEPSIEVINDECAREA
Apare atunci cand se tine cond de mesajul corpului si anume ca pt a primi iubirea celorlalti sau pt a simti ca ii afectezi pe ceilalti nu trebuie decat sa daruiesti iubire.
Persoana afectata are nevoie sa isi acorde dreptul de a face greseli ,fara sa se culpabilizeze si fara sa creada ca ceilalti nu il vor mai iubi din aceasta cauza.

AFIRMATII VINDECATOARE
Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.
Ii iubesc si ii accept pe ceilalti sa cum sunt.
Aleg sa traiesc o viata frumoasa ,plina de bucurii.
Dumnezeu ma sprijina in tot ceea ce fac.

PLANTE VINDECATOARE
Valeriana,coada calului,urzica,rozmarin,sanziene,obligeana,trei frati patati.

APELARI ANGELICE
Iisus,Arhanghelii Rafael,Mihail,Ingerii cunoasterii , ai intelegerii,pazitori

RUGACIUNE VINDECATOARE
Tata Ceresc iti multumesc ca imi trimiti Lumina,Iubirea si Energia Ta vindecatoare si ca imi ajuti sa-mi restabilesc starea de santate radianta pe care Tu mi-ai harazit-o prin drept divin.
Arhanghel Rafael,multumesc ca ma ajuti sa ma iert si sa ma accept asa cum sunt.
Arhanghel Mihail dizolva toate fricile stiute si nestiute,adu Pacea Lui Dumnezeu in inima si mintea mea.
Multumesc.Amin.

Anunțuri

4 comentarii

  1. eu stiu pe cineva cu epilepsie si din cauzele spirituale ale bolilor se traduce prin faptul ca persoana incearca sa fuga de viata care o duce. ideea e ca profilul psihologic descris in articol este exact ca al persoanei pe care o cunosc. deci nu este o prostie de articol.

   Apreciază

 1. Ma numesc Burla Emil am 65 de ani si am epilepsie de 30 de ani si iau tratament carbamazepina,iar crizele nu scad 5 intro luna.As dori un medicamant pt.a scapa de aceasta pacoste.Va multumesc.

  Apreciază

 2. Am citit acest articol.Am epilepsie de la 12ani si akm am36.In afara de faptul ca este o nemernica de boala,in societatea romaneasca „libera si independenta” in momentu in care te afla patronu ca ai problema asta esti OUT.Indifetent de domeniu.Multumesc lui Dzeu ,lucrez in domeniul telefomiei mibile,dar am o teama.Plus ca singuru care o poate vindeca e Dzeu.Nu sfantu x sau planta Y.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s