Puterea vindecatoare a inimii

inimaIngerii ne spun mereu ca puterea sta in inima noastra si ne sfatuiesc cu multa iubire sa ne deschidem chakra inimii.

Iata de ce : s-a descoperit la Institutul american HearthMath ca inima emite un cimp electromagnetic de cinci mii de ori mai puternic decit cimpul pe care-l emite creierul.
Aceasta diferenta intre energiile emise de inima si creier ne ajuta sa ne dam seama de importanta sentimentelor noastre, a iubirii, a recunostintei, a aprecierii si a oricarei trairi pozitive!
Tot ce simtim , traim si emitem ca sentiment frumos, pozitiv, inaltator (compasiunea, dragostea, blindetea, bunatatea, bucuria) creeaza ceea ce specialistii au numit „coerenta inimii”, pe cind trairile negative, gandurile negative,actiunile cu vibratie joasa creeaza „incoerenta inimii”, generind emisii vibrationale in cimpul electromagnetic al inimii si al creierului nostru. Aceste cimpuri electromagnetice de anumite frecvente vibrationale influenteaza corpurile noastre, dar si viata pe care o traim in fiecare zi.

S-a demonstrat stiintific daca sintem furiosi timp de cinci minute, sistemul imunitar (cel responsabil cu vindecarea,cu sanatatea noastra)se blocheaza si are nevoie de sase ore pentru a recupera puterea pierduta. De asemenea, daca traim cinci minute de compasiune si apreciere, imunitatea se imbunatateste cu 41 la suta.
Este timpul sa realizam puterea de vindecare a inimii blinde si iubitoare, precum si puterea de a ne imbolnavi datorita gandurilor si faptelor negative.
De cite ori simtim si gindim negativ, ne infuriem, ne suparam, uram, dezapreciem sau judecam agresiv, de cate ori traim ceva care ne deranjeaza este semn ca ne-am departat de inima .
Mintea noastra este conditionata de prezent sau trecut , in general emite ganduri de teama legate de viitor, de frica, de pierdere sau de durere, asa incit ea va genera intotdeauna emotii negative cind va fi in fata unui eveniment de viata neplacut.Este primul imbold al mintii sa genereze teama. Simplul fapt de fi atenti la gandurile noastre , intentia de a schimba imediat gandurile alegandu-le doarp e cele care ne sustin,cele care cauta binele in fiecare om sau situatie ,ne ajuta imediat sa ne intoarcem la adevarul inimii noastre.
O rugaciune , o amintire frumoasa, ganduri de speranta, de bucurie, de bine pentru tot ce ne inconjoara ne ridica vibrational incetul cu incetul pana acolo unde vom simti ca suntem din nou in armonie cu inima noastra.
Daca vom gindi mereu pozitiv ,vom dori si cauta sa aducem binele cel mai inalt al celui de langa noi,al intregii creatii vom crea starea de „coerenta intre inima si minte”, de armonie intre inima si minte, ceea ce va declansa miracole in viata noastra!
Ne vom vindeca multe dintre afectiunile pe care le avem in corpul fizic dar , mai presus de orice, ne vom simti vindecati in suflete…ne vom vindeca intreaga viata.

 

 

Anunțuri

2 comentarii

  1. UN ARTICOL DEOSEBIT DE INTERESANT SI PLIN DE SFATURI UTILE! Avand in vedere ca inima emite un camp electromagnetic de 5000 de ori mai puternic decat creierul, putem realiza importanta sentimentelor, a iubirii, recunostintei, a aprecierii si a oricarei trairi pozitive. Mai mult… chiar, puterea vindecatoarea a inimii blande si iubitoare precum si puterea de-a ne imbolnavi datorita gandurilor si faptelor negative. S i toate acestea dovedite de specilisti in domeniu. SA ACTIONAM …DECI, IN CONSECINTA!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s