Vindecarea spirituala a constipatiei

         Deoarece functia intestinului gros este de a evacua ceea ce nu mai este de folos corpului atunci cand suntem constipati trebuie sa ne punem intrebarea „ la ce anume nu vreau sa renunt?”
           O persoana afectata de constipatie se retine din a spune sau a face ceva ,din teama de a nu mai fi placut(a) sau din teama de a nu pierde cea sau pe cineva.
            Se poate corpul nostru sa ne spuna ca ar fi cazul sa renuntam la lucrurile care nu le-am mai folosit,se spune ca atunci cand nu folosesti un lucru sau nu imbraci o haina timp de doi ani este bine sa il (o) dai caci astfel blochezi energia abundentei .
           Constipatia apare si atunci cand o persoana se simte obligata sa dea ceva :timp,bani sau afectiune. Cand da aceste lucruri le da pentru a nu se simti vinovata dar de fapt ar pastra pt ea lucrurile respective. Corpul ne transmite sa nu mai facem asta.
        Poate aparea deoarece nu ne debarasam de ideile vechi care nu ne lasa sa ne bucuram in prezent.Apare de obicei la persoanele care nu renunta la griji,trecut,ganduri negre,furie,teama de a nu fi umilit sau chiar gelozie.
Intotdeauna sa ne intrebam….”La ce anume trebuie sa renunt?”

vindecarea spirituala CONSTIPATIEAFIRMATII VINDECATOARE

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.
Ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt.
Permit vietii sa curga liber prin mine.
Ma eliberez de tot ceea ce nu mai imi este de folos.
Eu sunt bine.

PLANTE VINDECATOARE:Crusin,anghinare,cicoare,papadie,frasin,soc,chimen,aloe

APELARI ANGELICE:Iisus,Arhanghelii Rafael si Mihail,Ingerii intelepciunii,ai iubirii,ai increderii,ai tinereti i , Ingerii pazitori

RUGACIUNE VINDECATOARE
Tata Ceresc,iisus Hristos si Arhanghel Rafael,va multumesc ca ma inconjurati cu lumina si iubirea voastra si ca ma ajutati sa ma eliberez de toate credintele false,iluziile,resentimentele si amintirile dureroase,stiind ca sunt ocrotit si sprijinit si ca merit sa ma bucur de viata fericita pe care Dumnezeu mi-a harazit-o prin drept divin.Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s