Specializarile ingerilor – ultima parte

inger eIngerii pazitori-ne vegheaza si ne protejeaza tot timpul vietii noastre,supravegheaza tot ceea ce incepem in viata,ocrotesc copilul nostru interior,ne ajuta sa alegem directia buna in viata,sa ne asumam responsabilitatea asupra propriei vieti,sa luam decizii intelepte,sa ne alegem prieteni potriviti,ne insotesc in momentele de singuratate,ne mangaie si ne aduc iubirea Tatalui Ceresc,ne ajuta sa ne vindecam ranile profunde cauzate de lipsa afectiunii facandu-ne sa ne simtitm iubiti si ocrotiti de Dumnezeu,ne mangaie si ne sprijina chiar si atunci cand credinta ne este zdruncinata.

Ingerii recunostintei ne ajuta sa apreciem bucuriile vietii,sa constientizam toate darurile pe care Dumnezeu ni le da in fiecare zi,sa ii multumim Lui Dumnezeu pentru tot ce avem.

Ingerii sanatatii ne incurajeaza sa facem alegeri sanatoase care ne sustin viata si sanatatea,sa dormim suficient si bine,sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem,sa ne pastram credinta si atitudinea pozitiva atunci cand ne imbolnavim pentru a ne restabili starea de sanatate ,ne indruma catre terapeutii,medicii sau remediile cele mai potrivite pt vindecarea cat mai rapida.

Ingerii tineretii ne ajuta sa ne pastram tineretea,in special a spiritului (noi nu suntem creati sa imbatranim in trup asa cum este acum credinta falsa…sunt oameni care stiind acest lucru,pastrand un stil de viata sanatos si avand o atitudine pozitiva despre ei si despre viata au atins varsta de 300 de ani si inca sunt activi din toate punctele de vedere!),ne ajuta sa traim plini de viata si bucurie fiecare zi.

Ingerii unei noi iubiri vegheaza pe indragostiti,ii indruma pe cei care isi cauta iubirea catre persoana potrivita lor,au grija ca atractia sa fie reciproca si plina de armonie,incurajeaza exprimarea sentimentelor,ne ajuta sa cream legaturi de prietenie,consolideaza relatiile afective ,ne ajuta sa ne exprimam dragostea pentru tot ce este creatie.

Ingerii estului ne ajuta sa ne exprimam sentimentele,sa ne deschidem inimile,sa ne controlam emotiile ,sa ne exprimam sentimentele cele mai intime fara sa ne gandim ca deranjam sau suparam pe cineva.

Ingerii sudului ne protejeaza pe noi si viata noastra pe aceasta planeta,ne ajuta sa ne ascultam corpul,sa il respectam si sa exploram lumea inconjuratoare cu ajutorul simturilor noastre,sa ne gasim locul potrivit in lume,

Ingerii vestului ne ajuta sa descifram mesajele care le primim de la Fiintele Inalte de Lumina,sa intelegem sensul evenimentelor din viata noastra.

Ingerii nordului ne ajuta sa comunicam intre noi eficient si cu iubire,sa ne exprimam sentimentele si ideile,ne aduc claritate si luciditate intelegand astfel rostul lucrurilor .

Sa cerem calauzirea si ajutorul ingerilor pentru orice avem nevoie caci este calea cea mai simpla de a aduce iubire si lumina in vietile noastre! Sa alegem sa traim alaturi de ingeri,sa alegem sa avem incredere si sa cerem mereu ajutor.

Fiecare gand de iubire al Lui Dumnezeu naste un inger.Noi nu suntem niciodata singuri.Asa sa fie,asa si este!

Namaste.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s