specializarile ingerilor – partea a doua

inger aIngerii iertarii intervin in favoarea noastra pentru a obtine iertarea dar si pt a ierta pe cei din jurul nostru,ne ajuta sa ne eliberam de ranile si resentimentele trecutului ,sa ne eliberam de tensiunile din viata noastra.

Ingerii iubirii ne ajutam sa ne deschidem inimile si sa primim de la Dumnezeu iubirea neconditionata, sa primim si sa daruim in jurul nostru iubire intr-un echilibru perfect,sa ne vindecam de trecut astfel inca sa ne bucuram de iubire in prezent.

Ingerii impacarii ne ajuta sa ne impacam cu noi insine,sa ne simtim bine vis a vis de persoana care am devenit,sa aplanam conflictele si sa ne acceptam greselile si slabiciunile,,ca si propria viata cu tot trecutul ei.

Ingerii increderii ne ajuta sa avem incredere in noi,in viata,in iubire,in cei din jur,in Dumnezeu.

Ingerii intelegerii ne ajuta sa ne intelegem pe noi insine dar si pe ceilalti, sa descifram sensul evenimentelor din viata noastra.

Ingerii intelepciunii ne ajuta sa ne descoperim propria intelepciune ,sa ne invatam lectiile de viata si sa ne gasim sensul propriei vieti,sa discernem dicolo de evenimente.

Ingerii intelepciunii iubirii ne ajuta ca iubirea Lui Dumnezeu sa se manifeste in si prin noi,ne deschid catre Dumnezeu..

Ingerii libertatii ne incurajeaza sa ne exprimam independenta,sa ne exercitam liberul arbitru,sa nu depindem de nimeni si sa facem singuri alegerile din viata.

Ingerii linistii ,ne aduc liniste in suflet,ne ajuta sa ne rezolvam conflictele,sa fim calmi,sa renuntam la judecata si la lupta, sa avem o viata senina.

Ingerii maturitatii ne ajuta sa ne maturizam,sa ne asumam responsabilitatea pentru intreaga viata,sa facem alegeri intelepte, sa nu abuzam de puterea noastra la un moment dat,ne intaresc respectul de sine si forta de caracter.

Ingerii minunii iubirii provoaca miracole in viata noastra,.ne ajuta sa recunoastem in tot ce ne inconjoara dragostea Lui Dumnezeu.

Ingerii pacii ne ajuta sa fim in pace cu noi insine,cu ceilalti,cu situatiile prin care trecem,sa rezolvam conflictele si neintelegerile,sa traim in armonie fara regrete si frustrare.

Va continua…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s