Specializarile ingerilor- partea intai

inger gIngerii reflecta anumite aspecte ale divinitatii si au functii specifice. Ei sunt specializati in diferite domenii,de aceea as vrea sa va prezint o parte din ei astfel incat sa ii puteti invoca pe cei care va pot ajuta clar si precis atunci cand aveti nevoie in diferite aspecte esentiale ale vietii.

Ingerii armoniei,ne ajuta sa fim in armonie cu noi insine si cu mediul inconjurator,sa fim in acord cu tot ce ne inconjoara si cu adevarurile esentiale,sa ne exprimam emotiile si dorintele cu multa iubire.

Ingerii bucuriei,ne ajuta sa traim cu bucurie,sa apreciem frumusetea Creatiei Universale,sa sarbatorim viata in fiecare clipa.

Ingerii compasiunii ne intaresc increderea in Dumnezeu,ne dau speranta,ne ajuta sa-I iertam si sa-i acceptam pe cei din jurul nostru,ne ajuta cand suntem in suferinta.

Ingerii credintei ne ajuta sa ne regasim credinta in Dumnezeu, lasandu-l astfel cu incredere sa se ocupe de fiecare aspect al vietii noastre intr-un mod perfect.

Ingerii creativitatii ne ajuta sa ne exprimam creativitatea,sa ne punem in evidenta darurile divine,sa exprimam frumusetea.

Ingerii cunoasterii ne ajuta sa ne conectam cu Sinele nostru divin astfel incat sa ne recunoastem puterea noastra interioara,ne ajuta sa ascultam si sa descifram mesajele vocii noastre interioare.

Ingerii daruirii ne ajuta sa gasim resursele interioare si exterioare pentru a ne implini menirea,ne ajuta sa daruim ce este mai bun in noi altora. dar sa fim si ajutati atunci cand avem nevoie.

Ingerii discernamantului ne ajuta sa vedem care este drumul drept pentru noi,sa recunoastem ce avem nevoie pt implinirea si fericirea noastra,ne invata sa ne ascultam vocea inimii ferindu-ne astfel de suferinte.

Ingerii fiintei ne ajuta sa constientizam ca suntem expresii unice ale Lui Dumnezeu,ne ajuta sa vedem parte frumoasa din noi si din fiecare,ne ajuta sa ne iubim,sa ne acceptam si sa ne bucuram doar pentru ca existam.

Ingerii fraternitatii ne ajuta sa ne integram in grupurile carora le apartinem,sa apreciem corect relatiile umane si sa-i sustinem pe cei care au nevoie de ajutor.

va urma..

 

 

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s