Cerinte esentiale atunci cand ne rugam Ingerilor pentru ca rugaciunile noastre sa aiba rezultatele dorite

Cuvantul inger vine din limba greaca, angelos si inseamna mesager. Ingerii au rol de intermediar dintre om si Dumnezeu. Indemnurile Divine sunt preluate de ingeri si transmise oamenilor, iar cererile nostre, ale oamenilor sunt transmise lui Dumnezeu.
Ingerii au patru functii:
-ne este invatator- lumina din ganduri si inima el ne-o aduce.
ne este protector- ne fereste de toate relele.
ne este sfatuitor- ne indeamna spre fapte bune si deseori avem de la el si variante (in ceea ce vrem sa facem) mai bune decat cele gasite de noi.
ne este calauza spirituala – ne arata drumul spre calea cea adevarata, calea Luminii si Iubirii Divine.
inger pazitor 2Rolul Ingerilor este sa slujeasca dar nu omul ci Divinul ,ajutandu-l pe om sa-si gaseasca locul in Creatie.Desi am vrea tare mult sa credem ca ei ne slujesc pe noi,micul nostru ego…nu este asa,ingerii sunt slujitori ai lui EU SUNT,ai naturii divine din fiecare .Chemandu-i noi le cerem sa ne ajute la realizarea scopului nostru de incarnare. Ei sunt obligati sa respecte liberul arbitru uman si nu pot interveni in vietile noastre decat daca le cerem in mod explicit ajutorul.
Trebuie sa ne intrebam foarte clar care EU ii cheama pe ingeri…oare egoul sau EU,samanta divina din mine?
Daca dorinta noastra porneste din ego,ingerii nu pot face mare lucru,de fapt initializeaza un proces de ardere a egoului astfel incat sa inaintam catre EU SUNT.,catre divinul din noi.
Pentru EU SUNT,atunci cand dorinta noastra pleaca din inima ,ingerul pazitor ne poate arata tot ce este in stare sa faca!

REGULILE ESENTIALE CA CERERILE NOASTRE SA FIE INDEPLINITE SUNT:

PRIMA REGULA:
               Cu cat ceea ce cerem este mai concret,mai material,cu atat mai putin ne pot ajuta Ingerii daca ceea ce ii cerem sa faca nu este dorinta divinului care este in noi…
Va dau un exemplu: (intalnit des in conversatiile avute)cineva se roaga pt ca X sa intre in viata lui.Ingerul preia ruga ,ca un bun mesager o transmite lui EU SUNT,divinul ,partea luminoasa din cel care a formulat cererea.
Ingerul va privi in planul de constiinta in care sunt inregistrate alegerile noastre de incarnare ,vede daca cererea face parte din optiunile pe care sufletul le prevazuse sa le traiasca in aceasta viata ,in caz afirmativ…X va intra in viata persoanei care a cerut asta,totul frumos .
In caz negativ ,si pt a nu-l minti pe Iisus care a spus „Cere si ti se va da”…va aduce pe X in viata persoanei care a facut cererea dar in alta calitate decat a fost dorita sau pt o scurta perioada de timp,suficienta ca persoana sa-si dea seama ca X nu este potrivit.inger pazitor 4

A DOUA REGULA:
  Intai ne ajutam noi apoi cerem ajutorul divinitatii!
Deseori,cerem ajutor Fiintelor Inalte de lumina pentru probleme pentru care nu am intreprins nimic ca sa le rezolvam,tine de noi sa actionam in planul material,terestru,ca apoi ingerii sa actioneze in planurile vibratorii inalte .Fiecare problema,situatie care ne apare in viata aduce dupa ea o lectie,are rolul de a scoate din noi acele calitati ale divinului si pana nu facem noi tot ce putem pt acea situatie nu suntem ajutati !
In concluzie:
Inainte sa cerem ajutorul Fiintelor Inalte de Lumina sa ne intrebam:
– Cererea mea vine din inima sau din ego?
– Am facut eu TOT ce puteam concret pt a rezolva aceasta situatie,inainte de a cere ajutorul divinitatii?

Asa,ajungem sa intelegem ca intre noi si Fiintele Inalte de Lumina este mai mult o cooperare decat simple cereri care cateodata nu au raspunsul sau rezolvarea asteptata si asta pentru ca ingerii in iubirea lor pentru noi vad ca ceea ce am cerut nu este inspre binele nostru cel mai inalt.
Ingerii stiu doar limbajul inimii ,nu este nevoie de incantatii,de invocatii speciale..doar o cerere sincera pornita din inima! Sa cerem simplu ,ca un copil care ii cere ajutor parintelui sau apoi sa observam lucrurile care se intampla in viata noastra,sa-l ascultam cu atentie pe cel care ne vorbeste caci ne poate spune exact ce avem nevoie sa auzim..ajutorul dat de Fiintele Inalte de Lumina se va intruchipa intotdeauna in viata noastra cotidiana printr-o intalnire cu fratii si surorile noastre intrupate..
         Stabiliti o relatie adevarata cu ingerii vostrii pazitori,asa cum faceti cu prietenii vostrii cei mai buni,sa gasiti zilnic timp in care sa stati de vorba cu ei si sa le spuneti temerile voastre ,ceea ce ati intreprins si unde ati avea nevoie de ajutor si sigur viata vi se va schimba intr-un mod cu adevarat magic!

Reclame

3 comentarii

 1. De ce trebuie sa facem noi intai tot posibilul inainte de a cere ajutor divin? Mi se pare ciudat. Intai ingerii nu impun reguli, tocmai pt ca ei nu intervin decat chemati. Ingerii nu judeca si nu se așteaptă sa facem noi intai ceva anume pt ca ei sa intervina. In plus putem sa cerem îngerilor orice, nu neaparat materializarea dorintelor si ei ne vor ajuta bucurosi. De exemplu putem cere ajutorul îngerilor ca sa renuntam la o dependenta. Cine spune ca intai trebuie sa facem noi tot ce este omeneste posibil pt ca un inger sa ne ofere ajutorul? Dimpotriva, atunci cand dam de greu putem sa cerem ingerilor ajutor in a ne usura povara dupa care sa deschidem ochii si sa ne asteptam la orice. Poate nu ne vor ajuta in felul in care credem noi, dar sigur o vor face. Pot si sa cer ingerilor sa imi mentina portofelul plin. Asta nu înseamna sa ma apuc sa alerg 24 de ore pe zi, ci sa imi deschid mintea si inima catre toate posibilitatile care imi ies in cale.
  Mesagerii lui Dumnezeu ne ajuta in orice situație.

  Apreciază

  1. Buna Elena,nu este conditionat ajutorul Ingerilor ,nu am spus asta nicaieri ci doar ca este important ca intai noi sa ne straduim ,sa facem tot ce putem caci astfel evoluam.
   Este un proverb arab :” Intai leaga camila de un copac apoi las-o in grija Lui Dumnezeu”. Este adevarat ca putem cere ajutorul Ingerilor absolut oricand si pentru orice dar si noi avem rolul nostru,munca noastra de facut.De exemplu ne putem ruga sa ne protejeze de energiile joase dar in acceasi masura si noi trebui sa facem anumite schimbari: sa evitam conflictele,barurile sau locurile publice unde se consuma in exces bautura su alte substante care creeaza dependenta si care modifica constiinta….la asta se refera ce am scris. Munca este in principal a noastra, noi trebuie sa evoluam spiritual cu fiecare viata ,nu poti cere si apoi sa nu faci nimic.
   Daca te rogi pentru un serviciu mai bun tot trebuie sa depui cv-uri si sa te duci la interviuri ,ei te ajuta sa fii acceptata acolo unde este cel mai bine pentru tine.
   Sunt convinsa ca poate acum m-am facut mai inteleasa,interpretari sunt tot timpul,aici eu postez parerea mea ,ceea ce simt si sunt convinsa ca sunt si pareri diferite sau moduri diferite de a interpreta,este firesc ,este ok si multumesc pentru comentariu. Sunt de acord cu multe care le-ai spus,se vede ca ai citit mult .Cu drag,binecuvantari !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s